Scroll Top

Avís Legal

1.- Responsable del tractament: TENNIS I PADEL EL MASNOU, SL Ampliar info.
2.- Tipus de dades i Finalitat del tractament: Dades de contacte i altres necessàries per a les finalitats requerides com donar resposta a la informació sol·licitada a través de la nostra web https://tennismasnou.com i altres mitjans, gestionar els serveis del Club de Tennis i Pàdel el Masnou (el Club), les seves escoles o les activitats que oferim als nostres socis/sòcies i resta d’usuaris o usuàries del Club, així com l’ús de les pistes i resta d’ instal·lacions del Club de Tennis i Pàdel Masnou. Tractarem també les dades per a la gestió comercial i administrativa del Club. Ampliar info.
3.- Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da, compliment d’obligacions legals, l’execució dels contractes que es generin entre el Club i proveïdors, treballadors/res o tercers i, si s’escau, els interessos legítims del Club. Ampliar info.
4.- Termini de conservació: Mentre duri la legitimació per consentiment, relació contractual o obligació legal. Ampliar info.
5.- Destinataris: Les dades que ens facilitis seran incorporats a la base de dades de CLUB DE TENNIS I PADEL MASNOU i no seran cedides a tercers, excepte a aquells que necessàriament hagin d’intervenir per a la prestació dels nostres serveis o gestió de les nostres activitats. Ampliar info.
6.- Exercici de drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com els altres drets previstos per la normativa vigent. Ampliar info.
7.- Reclamació davant l’ Autoritat de Control: Pot dirigir les reclamacions derivades del tractament de les seves dades de caràcter personal a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) Ampliar info.
8.- Legislació: La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i resta de normativa relacionada. Ampliar info.
9.- Informació addicional: Informació addicional sobre seguretat i altres aspectes. Ampliar info.
10.- Actualització:  Setembre 2023 Ampliar info.
Obrir xat
CLUB TENNIS & PADEL MASNOU
Hola, en que et puc ajudar?