Scroll Top

ESCOLES

ESCOLES DE TENNIS, PÀDEL I BEACH VOLLEY
Al Club Tennis i Pàdel El Masnou, gaudim d’amplíssima experiència en l’àmbit de les escoles de Tennis i Pàdel, de la mà del director del Club, Mario Muñoz.
El Mario és exjugador professional de Tennis, dins el circuit mundial ATP va arribar a estar 300 del món, i va aconseguir destacadíssimes victòries davant grans jugadors de nivell mundial, alguns d’ells números 1 del món tals com Juan Carlos Ferrero o Lleyton Hewitt. També va sortir victoriós amb Jo-Wilfried Tsonga, Stan Wawrinka, entre d’altres. A més, va ostentar el títol de Campió d’Espanya en dues ocasions.
Per una altra banda, el Mario Muñoz gaudeix d’un enorme bagatge com entrenador de jugadors de tots els nivells, desde iniciació, fins a jugadors i jugadores top 10 dels circuits ATP i WTA.
PRIORITATS DE LES NOSTRES ESCOLES

A les nostres escoles, busquem sempre la millor fòrmula per tal que els alumnes sentin que avancen en el seu joc, difrutant de classes adaptades al seu nivell i necessitats.

A nivell d’entrenadors, tenim la figura del Mario Muñoz com exjugador ATP de Tennis i un ventall d’experts ens els diferents esports, que estan ubicats als grups d’escola segons el perfil i necessitats dels diferents alumnes.

A les escoles infantils, prioritzem absolutament el benestar dels més petits, treballant no només l’esport en sí, sino també cuidant la seva autoestima, respectant-los al màxim, sense crits ni càstigs. Ensenyem a jugar amb carinyo, de forma molt dinàmica i fent que disfrutin, que és com millor s’aprèn!

CONSULTA LES NOSTRES TARIFES

ACADÈMIES PROFESSIONALS
PROGRAMES D’ENTRENAMENTS PERSONALITZAT
world padel acacemy
World Tennis Academy
Obrir xat
CLUB TENNIS & PADEL MASNOU
Hola, en que et puc ajudar?