Scroll Top

NOU SERVEI D’OSTEOPATIA I FISIOTERÀPIA AL CLUB!

SALA DE BELLESA

Un cop obert el centre de Bellesa i Benestar, que ja ha començat amb molt de moviment, ens fa molta il.lusió comunicar-vos que, en el nostre afany d’oferir-vos els millors dels serveis, dijous 5 d’Octubre obrim el nou servei d’Osteopatia i Fisioteràpia, per adults, nens i embarassades, amb la professional Diana Cohendoz. La Diana té més de 15 anys d’experiència en el sector: Nº de col.legiada en Fisioteràpia, 4726. Nº Registre Fisioterapeutes Osteòpates, 39.

Ella mateixa, s’adreça a vosaltres amb aquestes paraules:

Esport més osteopatia són garantia de salut.
Prevenir lesions i accelerar els temps de recuperació és el principal objectiu dels meus tractaments.
Sempre des d’un enfocament global, incidint en la postura i millora d’hàbits.
Utilitzo tècniques manuals (stretching, miofascials, neuromusculars, cranial, manipulacions…), i segons el cas complement amb punció seca, o kinesiotape i exercicis terapèutics, més higiene postural.

Tu obriràs la meva agenda! 😉

Podreu trobar a la Diana oferint el seu servei, amb visita prèvia, tots els dijous de setmana, durant tota la jornada! Per reservar, podeu trucar al Club, o adreçar-vos directament a Recepció. Les sessions tenen una duració aproximada d’una hora, i un cost de 50€.

Pensem que, tenir a l’abast un servei com aquest, millorarà molt la qualitat de vida de tots aquells i aquelles que us animeu a cuidar-vos en aquest sentit!

 

Ja podeu fer reserva per gaudir de forma molt saludable!

Deixa un comentari

Obrir xat
CLUB TENNIS & PADEL MASNOU
Hola, en que et puc ajudar?